Η ΣΥΔ “Λίλιαν Βουδούρη” στην Παιδική Χαρά της Αμυμώνης!

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 οι επτά ένοικοι της Σ.Υ.Δ. “Λίλιαν Βουδούρη” επισκέφθηκαν μαζί με τους οι εκπαιδευτές τους την Πρότυπη Παιδική Χαρά της Αμυμώνης.

περισσότερα...

Μια χρυσή βραδιά για την Αμυμώνη!

Μέσα σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Café στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου η απονομή χρυσού δίσκου για το cd  «Θα σ’ αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης» του Αλέξανδρου Ιακώβου, το οποίο κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group στο τέλος του 2019, με τη σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών, για την υποστήριξη του σημαντικού έργου της Αμυμώνης.

περισσότερα...

Kick – Off Meeting στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης 2020-2021”

Η πιλοτική εφαρμογή θα στηριχθεί στη βιβλιοθήκη παραμυθιών για παιδιά με προβλήματα όρασης «Παραμύθι χωρίς όρια» που υλοποίησε το 2019 η Αμυμώνη στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης 2019-2020”, με φορέα υλοποίησης την e-Νable Greece και συνεργαζόμενο φορέα την Αμυμώνη.

περισσότερα...

Το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου στηρίζει την Αμυμώνη!

Tο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, και πάλι μαζί μας, στηρίζει τις ανάγκες των εκπαιδευόμενων του Κέντρου Ημέρας “Ίριδα” της Αμυμώνης, παρέχοντας ορθοπεδικά βοηθήματα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

περισσότερα...

Η Adelco στηρίζει το πρόγραμμα της ΣΥΔ “Λίλιαν Βουδούρη”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία Adelco SA στηρίζει τις ανάγκες των επτά ωφελούμενων της ΣΥΔ “Λίλιαν Βουδούρη” της Αμυμώνης, καλύπτοντας το κόστος του ετήσιου προγράμματος φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας.

περισσότερα...

Μια νέα εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά!

Στο πλαίσιο της απαραίτητης προετοιμασίας για να υποδεχθεί το Κέντρο τους ωφελούμενους, έγινε ανανέωση όλων των χώρων με τις απαραίτητες προσαρμογές, προετοιμασία του προσωπικού μέσα από ομάδες εκπαιδευτών και θεραπευτών, εκπαιδεύσεις, ενημέρωση και οδηγίες για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

περισσότερα...