Φωτογραφία των συνέδρων δίπλα από την αφίσα του Συνεδρίου.

Συνέδριο EASPD 2024: Η Συμμετοχή της Αμυμώνης & οι Νέες Προσεγγίσεις στην Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη

Στις 20 και 21 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη Μπρατισλάβα, το πρώτο συνέδριο του EASPD για το 2024, με τη συμμετοχή της Αμυμώνης.

περισσότερα...
Εικαστικό για το 2ο Οpen Agora, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η Αμυμώνη στο “2ο Open Agora: Παιδί, Οικογένεια” στο ΚΠΙΣΝ

Το 2ο Οpen Agora θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είναι αφιερωμένο στη θεματική «Παιδί, Οικογένεια» και η Αμυμώνη θα είναι εκεί!

περισσότερα...

41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ο 41ος Μαραθώνιος Αθήνας – ο Αυθεντικός θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2024 και η Αμυμώνη θα είναι από φέτος ανάμεσα στις επίσημα συνεργαζόμενες ΜΚΟ του ΣΕΓΑΣ.

περισσότερα...
λογότυπο Αμυμώνη

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ωφελούμενου στο ΚΔΗΦ “Ίριδα”

Ανάρτηση οριστικού πίνακα κατάταξης ωφελούμενου στο Κέντρο Διημέρευσης/Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία – Μικτό Κέντρο Διημέρευσης για άτομα με πολλαπλές αναπηρίες «ΙΡΙΣ».

περισσότερα...
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη ομάδας της Volton στην Αμυμώνη

Η Volton στηρίζει το έργο της Αμυμώνης

Η Volton προχώρησε σε δράσεις προσφοράς προς την Αμυμώνη, στο πλαίσιο της ανιδιοτελούς προσφοράς και κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει», καλύπτοντας βασικές ανάγκες των δομών του Συλλόγου και προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά μας!

περισσότερα...
Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της Αμυμώνης σε επιστημονική ημερίδα με θέμα "Παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: Ο λόγος στους γονείς"

Η Αμυμώνη συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα “Ο λόγος στους γονείς”

Σε επιστημονική ημερίδα με θέμα “Παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: Ο λόγος στους γονείς” συμμετείχε η Αμυμώνη.

περισσότερα...