Γενικά ΝέαΔράσεις

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Κάποτε, μέσα από τις ανάγκες ενός ξεχωριστού παιδιού με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, γεννήθηκε η Αμυμώνη. Το όνομά της έρχεται από τη μυθολογία και συμβολίζει την πηγή της ελπίδας, που δε στερεύει ποτέ! Όσο ο καιρός περνούσε, η Αμυμώνη μεγάλωνε και στην αγκαλιά της μεγάλωσαν πολλά ακόμη ξεχωριστά παιδιά, ώσπου έγινε μια μεγάλη οικογένεια. Κλείνοντας τα 26 της χρόνια, συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ιακώβου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία της και έγραψε ένα τραγούδι, που ερμήνευσε με περίσσια χαρά μια παρέα εξαίρετων καλλιτεχνών· ο Ορφέας Περίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Μαρίζα Ρίζου και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Θοδωρής Δαμουράκης, Εύη Κανέλλου, Ηλίας Καλούδης, Κώστας Αρσένης, Βαγγέλης Κοτσαμπάσης, Αλέξανδρος Ιακώβου.

Στο «Για πάντα» πιάνο παίζει ο Στέλιος Φραγκούς και στις φωνές είναι η Μυρτώ και ο Άγγελος Ιακώβου παρέα με τη μητέρα τους Μαρία Κατσίκα.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Antart Studio με ηχολήπτη το Νίκο Κόλλια.
Βοηθός Ηχολήπτη: Περικλής Κουής
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering)
Γραφιστική Επιμέλεια: Εύρος Βοσκαρίδης

Το τραγούδι «Θα σ’ αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης» κυκλοφορεί επίσημα από το Ogdoo Music Group.

Όλοι οι συντελεστές συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με τόση αγάπη και θέρμη που μας συγκίνησαν βαθιά. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το πολύτιμο δώρο που χάρισαν στην Αμυμώνη – Το τραγούδι της!

 

Δείτε το Video Clip

Αγοράστε το CD από το e-shop μας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα των τεσσάρων προγραμμάτων μας.