Δράσεις & εκδηλώσειςΣυνεργασίεςΤα Νέα της Αμυμώνης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καμπάνια «Together We Are Strong» της αλυσίδας γυμναστηρίων PLANET Fitness & More υπέρ των σκοπών της Αμυμώνης.

H καμπάνια πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου.  Μέσα από τα 13 club της αλυσίδας διετέθησαν 3.500 τεμάχια του «Μάρτη», το εθιμοτυπικό μας βραχιολάκι.  Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε, το οποίο ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, προορίζεται για την αγορά εξοπλισμού του φυσικοθεραπευτηρίου και του γυμναστηρίου της ΑΜΥΜΩΝΗΣ. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν κι άλλες εργασίες συντήρησης των δυο αυτών χώρων.

Τα PLANET Fitness and More, με αυτή τη δραστηριότητα, προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά της ΑΜΥΜΩΝΗΣ να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους, στο δικό τους χώρο και με έναν αρτιότερο τρόπο, προσαρμοσμένο στις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες.Ευχαριστούμε όλους όσοι σταθήκατε δίπλα μας και μας υποστηρίξατε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα Βίκυ Καγιά, την κα Ελένη Πετρουλάκη, τον κ. Μιχάλη Ζαμπίδη, την κα Έλενα Παπαβασιλείου, όλους τους αθλητές, τους εργαζόμενους, τα μέλη και τους φίλους των PLANET Fitness and More, τους εργαζόμενους και τους φίλους της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, καθώς και όλες τις εταιρείες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας για την ΑΜΥΜΩΝΗ.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!