Δράσεις & εκδηλώσειςΤα Νέα της Αμυμώνης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προωθητική ενέργεια

«We Have The Power»

της αλυσίδας γυμναστηρίων PLANET Fitness & More υπέρ των σκοπών της Αμυμώνης.

H καμπάνια “We Have The Power” ξεκίνησε 20 Φεβρουαρίου και διήρκησε έως τις 16 Μαρτίου 2019. Είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που μέσα από τα 13 club της αλυσίδας διετέθησαν 1.750 εθιμοτυπικά βραχιολάκια του «Μάρτη», προσφέροντας τα έσοδα στην «Αμυμώνη». Το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα ενισχύσει το Πρόγραμμα «Πρώιμης Παρέμβασης» της Αμυμώνης, το μόνο στην Ελλάδα κατ’οίκον πρόγραμμα  εκπαίδευσης για βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας με προβλήματα όρασης. Τα PLANET Fitness and More, με αυτή τη δραστηριότητα, προσφέρουν τη δυνατότητα για υποστήριξη της ανάπτυξης και της συναισθηματικής ευημερίας των παιδιών αυτών, όπως επίσης και την προαγωγή της κοινωνικής τους ένταξης.

Ευχαριστούμε όλους όσοι σταθήκατε δίπλα μας και μας υποστηρίξατε!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τους εργαζόμενους, τα μέλη και τους φίλους των PLANET Fitness and More, τους εργαζόμενους και τους φίλους της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, καθώς και όλες τις εταιρείες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας για την ΑΜΥΜΩΝΗ.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημ. Σχέσεων, κα Σοφία Παδιώτη 6936182312, pr@amimoni.gr.