Γιορτή της Πρώιμης Παρέμβασης στη νέα Παιδική Χαρά της Αμυμώνης

26/06/2018/Γενικά Νέα

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, το Πρόγραμμα της Πρώιμης Παρέμβασης έκλεισε την εκπαιδευτική χρονιά με μία όμορφη γιορτή στη νέα Πρότυπη Παιδική Χαρά της Αμυμώνης!

Το πρόγραμμα της Πρώιμης Παρέμβασης απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας (0 – 6 ετών) με τύφλωση, χαμηλή όραση, ή κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα οπτικής αντίληψης. Δείτε περισσότερα

 

Στη γιορτή βρέθηκαν τα παιδιά με τους γονείς τους, φίλοι κι εθελοντές. Μεγάλη χαρά μας έδωσαν οι «Συνταξιούχοι εν δράσει» με εκπρόσωπο τους που μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί. Φυσικά κι από την Αμυμώνη δεν έλειπε κανείς. Το «παρών» έδωσαν η Πρόεδρος της Αμυμώνης, Παρασκευή Μπέλλου, εκπαιδευτές όλων των Προγραμμάτων μας, κοινωνικοί λειτουργοί κι άλλοι εργαζόμενοι και χάρηκαν όλοι μαζί την πρόοδο των παιδιών.

 

 

Η γιορτή περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι στην παιδική χαρά και έδωσε την ευκαιρία στους μεν ενήλικες να γνωριστούν μεταξύ τους και να δικτυωθούν, στα δε παιδιά να κάνουν νέους φίλους. Ακολούθησε έναμικρό κέρασμα  που γινόταν όλο και πλουσιότερο με κάθε άφιξη!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι κατάφεραν να είναι μαζί μας και ευχόμαστε στην επόμενη αντάμωση να είμαστε περισσότεροι από τους 40 που είμαστε φέτος!

 

Η Παιδική Χαρά της Αμυμώνης

 

Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα πρότυπη Παιδική Χαρά για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Κατασκευασμένη με ειδικές προδιαγραφές, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά της Αμυμώνης να παίξουν, να τη χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά,  αφού είναι ανοιχτή σε όλους!

Μη διστάσετε κι εσείς, ελάτε να παίξετε στην παιδική μας χαρά και να κάνετε νέους φίλους!

Το έργο αυτό έγινε πραγματικότητα με τη συμβολή του κόσμου μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Act4Greece και την υποστήριξη της εταιρίας Lamda Development.

 


Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50€
Παράδοση παραγγελιών εντός 5 εργάσιμων ημερών
Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»
Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Πρώην Αμερικάνικη Βάση, Ελληνικό τηλ: 2109631441, 2109630244 fax: 2109632549
© Αμυμώνη/ Ανάπτυξη Ιστοσελίδας CODEMONKEYS STUDIO / Φιλοξενία HOSTMONKEYS.GR