Γενικά Νέα

Το Δεκέμβριο του 2019 έξι μοναδικοί ερμηνευτές πλαισιωμένοι από έξι ταλαντούχους μουσικούς ένωσαν τις φωνές τους σ΄ ένα τραγούδι που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Ιακώβου για την Αμυμώνη: «Θα σ’ αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης». Το CD κυκλοφόρησε επίσημα από το Ogdoo Music Group και μέσα σε λίγους μήνες έγινε χρυσό! Όλοι οι  συντελεστές συμμετείχαν αφιλοκερδώς και με πολλή αγάπη, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν το έργο της Αμυμώνης.

 

Η παρουσίαση – απονομή του χρυσού δίσκου θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο Café στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα). Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο μουσικός παραγωγός και δημοσιογράφος Δημήτρης Μεϊδάνης. Μετά την απονομή θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τον Αλέξανδρο Ιακώβου και τους μουσικούς του.

 

Είσοδος ελεύθερη. Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 6936182312.

Χορηγοί επικοινωνίας: Nevronas.gr, Naftemporiki.gr

Τραγούδησαν οι ερμηνευτές: Ορφέας Περίδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Θηβαίος, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαρίζα Ρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Θοδωρής Δαμουράκης, Εύη Κανέλλου, Ηλίας Καλούδης, Κώστας Αρσένης, Βαγγέλης Κοτσαμπάσης, Αλέξανδρος Ιακώβου.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Antart Studio με ηχολήπτη το Νίκο Κόλλια.

Βοηθός Ηχολήπτη: Περικλής Κουής

Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering)

Γραφιστική Επιμέλεια: Εύρος Βοσκαρίδης

 

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Κάποτε, μέσα από τις ανάγκες ενός ξεχωριστού παιδιού με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, γεννήθηκε η Αμυμώνη. Το όνομά της έρχεται από τη μυθολογία και συμβολίζει την πηγή της ελπίδας, που δε στερεύει ποτέ! Όσο ο καιρός περνούσε, η Αμυμώνη μεγάλωνε και στην αγκαλιά της μεγάλωσαν πολλά ακόμη ξεχωριστά παιδιά, ώσπου έγινε μια μεγάλη οικογένεια. Κλείνοντας τα 26 της χρόνια, συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ιακώβου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία της και έγραψε ένα τραγούδι, που ερμήνευσε με περίσσια χαρά μια παρέα εξαίρετων καλλιτεχνών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 6936182312, pr@amimoni.gr.