Γενικά ΝέαΔωρεές

Η Lamda Development, με αφετηρία δράσης τη συνεισφορά στην κοινωνική συνοχή και στην πρόοδο της χώρας και με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει πετύχει μέσα από τις δράσεις της πολλαπλά κοινωνικά οφέλη.

Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά δίπλα μας και μας στηρίζει εμπράκτως, με μεγάλες χορηγίες, εθελοντικές δράσεις με τη συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας και φιλοξενία των Bazaars μας στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall Athens.

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μας, στηρίζει το Πρόγραμμα της Πρώιμης Παρέμβασης για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020, με χορηγία ύψους 30.000 €, η οποία αφορά στην κάλυψη μέρους του ετήσιου κόστους του προγράμματος.

Η Πρώιμη Παρέμβαση ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 και μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο καινοτόμα και νευραλγικά προγράμματα του Συλλόγου. Υλοποιείται με παρέμβαση κατ΄ οίκον ή στο εκπαιδευτικό πλαίσιο του παιδιού και απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας με προβλήματα όρασης από 0 έως 6 ετών στην Αττική και από 0 έως 10 ετών στην Επαρχία. Περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί υπό μορφή παιχνιδιού και συμβουλευτική των γονέων με στόχο την έγκαιρη αξιολόγηση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του παιδιού.

Η συνεργασία μας με τη Lamda Development αποτελεί ορόσημο για τον φορέα μας καθώς και για το μέλλον της Πρώιμης Παρέμβασης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευόδωση της αποστολής μας!