Δράσεις & εκδηλώσειςΤα Νέα της Αμυμώνης

Με κεντρικό μήνυμα της φετινής γιορτής «Προσφέρω, Αγκαλιάζω, Αγαπώ», η Αμυμώνη σας προσκαλεί στο Golden Hall, στις 20 Νοεμβρίου για να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα!

Στο stand της Αμυμώνης θα μπορείτε να προμηθευτείτε με τις αγορές σας  τις “μπάλες αγάπης” και να τις τοποθετήσετε μαζί με φίλους και συγγενείς σε ένα από τα δέντρα της αυλής.

Το Golden Hall, σε συνεργασία με τον Easy 97,2 μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και μία φαντασμαγορική γιορτή με αποκορύφωμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στο πρόγραμμα:

– Από τις 10:00, το Golden Hall θα μας υποδέχεται με τις μουσικές επιλογές του  Easy 97,2

– Από τις 17:00,  η σκηνή γεμίζει παιδικές φωνές από τις χορωδίες του Golden Hall που θα μας τραγουδήσουν τα κάλαντα!

– Η συνέχεια θα είναι μαγική καθώς στη σκηνή θα βρεθούν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Demy και η Θωμαή Απέργη για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

– Το πολύ-αναμενόμενο count down αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά και με το σύνθημα τους στις 19:00 θα ανάψουμε όλοι μαζί τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall!

Βροχή αστεριών από πυροτεχνήματα θα συμπληρώσουν τη μαγεία ενώ η συναυλία θα συνεχιστεί για να κλείσει μουσικά αυτή η γιορτινή νύχτα.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να φωτογραφηθούμε με τον Άγιο Βασίλη, να γνωρίσουμε από κοντά τον χριστουγεννιάτικο αρκούδο Polar Bear, να κάνουμε βόλτα με τα carousel, να ζεσταθούμε με μια κούπα κόκκινο κρασί και να απολαύσουμε το αγαπημένο σε όλους μαλλί της γριάς στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε όλους!