Διήμερη Εκπαίδευση Mali Dom Training

20/12/2018/Γενικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το

διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης 18-19 Δεκεμβρίου
στη «μέθοδο VIDEO ANALYSIS ως εργαλείο παρατήρησης και αξιολόγησης για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες»

 

εκπαιδευτών της Πρώιμης Παρέμβασης και της Ίριδας στην Αμυμώνη από τον φορέα MALI DOM  της Κροατίας.

Η εκπαίδευση αυτή χρηματοδοτήθηκε από το EASPD στο πλαίσιο του προγράμματος εξατομικευμένης εκπαίδευσης του οργανισμού, το οποίο απευθύνεται στα μέλη του και αφορά την ανταλλαγή εκπαίδευσης μεταξύ των μελών και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης στο Ελληνικό.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης αυτής αναλύθηκε διεξοδικά η μέθοδος VIDEO Analysis, ενώ παρουσιάστηκε το πρόγραμμα, η μεθοδολογία και τα εργαλεία της Πρώιμης Παρέμβασης του MALI DOM για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες από 0-3 ετών.

Ευχαριστούμε το EASPD για την υποστήριξη του, το Mali Dom και την υπεύθυνη Darija Udovicic για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα της δύο εκπαιδεύτριες Ana Validzic Pozgaj and Jelena Spionjak για την τόσο ουσιαστική και περιεκτική εκπαίδευση, την αστείρευτη ενέργεια τους και την διάθεση τους να απαντήσουν σε κάθε απορία μας.

Τόσο η Αμυμώνη όσο και το Mali Dom αναγνώρισαν τις προοπτικές περαιτέρω ανταλλαγής καλών πρακτικών και δεσμεύθηκαν για την συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων στο άμεσο μέλλον

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 50€
Παράδοση παραγγελιών εντός 5 εργάσιμων ημερών
Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με ΠροβλήματαΌρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»
Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Πρώην Αμερικάνικη Βάση, Ελληνικότηλ: 2109631441, 2109630244 fax: 2109632549
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
© Αμυμώνη/ Ανάπτυξη Ιστοσελίδας CODEMONKEYS STUDIO / Φιλοξενία HOSTMONKEYS.GR