ΣυνεργασίεςΤα Νέα της Αμυμώνης

Κάθε Τρίτη, το φορτηγό της Eurocatering και του Φρεσκούλη έρχεται στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης στο Ελληνικό και την ανεφοδιάζει με 15 βασικά οπωρολαχανικά, αυγά και 2 – 3 προϊόντα εποχής. Τα είδη παραλαμβάνονται από την υπεύθυνη της αποθήκης, ταξινομούνται και φυλάσσονται στα ψυγεία της Αμυμώνης.

Φρούτα, καθώς επίσης ωμά ή βραστά λαχανικά περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο των εξυπηρετούμενων της Αμυμώνης, επομένως η συνεισφορά του Φρεσκούλη, της Eurocatering και του Μπορούμε είναι πραγματικά, ανεκτίμητης αξίας.

Φρέσκα κρεμμυδάκια, μαρούλι, άνηθο, ντομάτες, πατάτες, καρότα, λεμόνια, κολοκύθια, μπρόκολο, σέλινο, λάχανο, και μαϊντανό, και καρότα, όλα τα ζαρζαβατικά αλλά και πολλά πολλά φρούτα, πορτοκάλια, μήλα, αχλάδια, μπανάνες, πεπόνια, καρπούζια, και ροδάκινα, και νεκταρίνια, όλα αυτά προσφέρει δωρεάν ο Φρεσκούλης στην “Αμυμώνη” εδώ και έναν χρόνο, για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή των παιδιών και ενηλίκων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες που φροντίζει ο Σύλλογός μας στις δομές του στο Ελληνικό, στο Χαλάνδρι και στο Πικέρμι.

Από τον Οκτώβριο του 2016, ο Φρεσκούλης προσέφερε, μεταξύ άλλων, στην Αμυμώνη: 997 κιλά -1 τόνο- πατάτες, 264 kg πορτοκάλια, 514 kg ντομάτες, 412 kg κρεμμύδια, 100 kg λεμόνια, 200 kg μήλα, 195 kg αχλάδια, 205 kg μπανάνες, 470 τεμάχια αγγούρια, 240 kg μπρόκολο, 412 kg κρεμμύδια, κ.ά.

amimoni-freskoulis-one-year-post1

Το φορτηγό του Φρεσκούλη στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης στο Ελληνικό.

Σβήνοντας, σήμερα, 5/10 το πρώτο κεράκι στη συνεργασία μας, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες καθώς ο Φρεσκούλης θα συνεχίσει «να προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, μέσα από την ανανέωση του προαναφερθέντος προγράμματος. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Eurocatering SA καθώς και τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Μπορούμε, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων το πρόγραμμα αυτό δε θα υλοποιείτο.

Και του χρόνου!

 

amimoni-freskoulis-one-year-post3 amimoni-freskoulis-one-year-post2