Η LIDL HELLAS ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ 5Ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ HMIΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρέξαμε μαζί γιατί αξίζει!

 Η Lidl Hellas, ως Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/10/2016, στήριξε τη φετινή διοργάνωση με την προσφορά προϊόντων της στους συμμετέχοντες. Παράλληλα οι εργαζόμενοι της Lidl Hellas έτρεξαν για τη στήριξη της ΜΚΟ «Αμυμώνη», η οποία περιθάλπει, βοηθά και εκπαιδεύει παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, ενώ παράλληλα καθοδηγεί και στηρίζει με κάθε τρόπο και τις οικογένειές τους.

 Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος που διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή 20.036 πρωταθλητών και αθλούμενων κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης. Στους δρομείς πρόσφερε η Lidl Hellas μπάρες δημητριακών πλούσιες σε βιταμίνες, καθώς και μπανάνες. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε είδη καθαριότητας για τις ανάγκες διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου.

 Η ομάδα των εργαζομένων της Lidl Hellas με βασικό σύνθημα «Τρέχουμε μαζί γιατί αξίζει» συμμετείχε δυναμικά για πρώτη φορά στη διοργάνωση με περισσότερους από 370 εργαζομένους από όλα τα τμήματα της εταιρείας στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

 Μετά τη λήξη του Ημιμαραθωνίου η Lidl Hellas προσέφερε στη ΜΚΟ «Αμυμώνη» την επιταγή με το ποσό των 2.000 Ευρώ για την κάλυψη μέρους των αναγκών τους.

 Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!

 Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidlaxizei.gr  & www.lidlhellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: Lidl Hellas

GSP_6978 recoverd

GSP_6680

GSP_6641