Το BestPrice.gr, λανσάρει ενόψει εορτών τη νέα ενότητα “Give” με σκοπό να στηρίξει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων της χώρας και να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα αγάπης που πρεσβεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το BestPrice Give είναι ξεχωριστός “χώρος” που δημιουργήθηκε στο BestPrice.gr για να προβάλλει τα προϊόντα που διαθέτουν οι ΜΚΟ της χώρας. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του BestPrice.gr, είναι δωρεάν για τις ΜΚΟ, και έχει σκοπό αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη δράση των οργανώσεων, αφετέρου να τους παροτρύνει να στηρίξουν με την αγορά τους ένα κοινωφελή σκοπό.
Το λανσάρισμα του BestPrice Give πραγματοποιήθηκε χθες 17/12/2019 με κεντρικό μήνυμα “αυτές τις γιορτές προσφέρουμε δώρα για καλό σκοπό στα αγαπημένα μας πρόσωπα”. Η ενότητα ξεκίνησε σε συνεργασία με τους οργανισμούς: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αμυμώνη, ARTemeis – ΕΛΕΠΑΠ, ΑΜΚΕ «Μέριμνα», «Φλόγα» Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ενώ θα συνεχιστεί όλο το χρόνο με σταδιακή προσθήκη περισσότερων ΜΚΟ.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO του BestPrice.gr, δήλωσε “Κάθε ενέργεια που ενισχύει την συνεισφορά του BestPrice στην κοινωνία, μας χαροποιεί και μας κάνει περήφανους. Το BestPrice Give σκοπό έχει να συγκεντρώσει όλες αυτές τις ενέργειες και να αποτελέσει το κανάλι που θα συνδέσει το κοινό με όλες εκείνες τις οργανώσεις που βοηθούν το συνάνθρωπο και το περιβάλλον”.
Η κα. Παρασκευή Μπέλλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αμυμώνης, δήλωσε “Το έργο της Αμυμώνης είναι πολυσύνθετο και απολύτως απαραίτητο για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας. Το e–shop μας αποτελεί πηγή ενίσχυσης για την ανάπτυξη αυτού του έργου. Η δυνατότητα που μας δίνει το bestprice.gr μέσα από την ενότητα «Give», μας γεμίζει δύναμη κι ελπίδα για μια καλύτερη πραγματικότητα! Ευχαριστούμε!”
Η ενότητα “BestPrice Give” είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/give