Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας που έχει οριστεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Νοεμβρίου, το μουσικό σχήμα μας “Ονειρέματα” θα εμφανιστεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα, στις 11 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τέταρτη και ώρα 19:00 (είσοδος ελεύθερη).

Συναυλία του Μουσικού Σχήματος «Ονειρέματα» – Εκδήλωση για τη Μουσικοθεραπεία

Τραγουδούν: Μαρία Πόθου, Μαριαλένα Θεοφανίδη, Καλλιώ Μαρτυρίδου
Πιάνο-Διδασκαλία Τραγουδιών-Δημιουργία μουσικού σχήματος: Πελίνα Ευαγγέλου
Βιολοντσέλο: Ρία Αναστασίου
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου
Υπεύθυνος ήχου: Παναγιώτης Μέγας

Επίτιμη προσκεκλημένη: Έλλη Πασπαλά

Κύρια μέλη του μουσικού σχήματος «Ονειρέματα» είναι τρία νέα κορίτσια με υπέροχες φωνές, εκπαιδευόμενες στο Κέντρο Ημέρας της Aμυμώνης.

Τα “Ονειρέματα” δημιουργήθηκαν το 2009 από τη μουσικοθεραπεύτρια Πελίνα Ευαγγέλου στο Κέντρο Ημέρας της Αμυμώνης, ως έργο Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας. Τα «Ονειρέματα» μας προσκαλούν να δούμε και να νιώσουμε πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και, ακόμα και εάν αντιμετωπίζει μικρότερες ή σοβαρότερες δυσκολίες και αναπηρίες, ο ψυχικός του κόσμος, τα χαρίσματα και οι ιδιαίτερες δημιουργικές του ικανότητες τον κάνουν ξεχωριστό και σημαντικό.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Γιώργου Καζαντζή, John Rzeznik και της Πελίνας Ευαγγέλου. Θα προηγηθεί ομιλία για τη Μουσικοθεραπεία και την Κοινωνική μουσικοθεραπεία από την μουσικοθεραπεύτρια μας Πελίνα Ευαγγέλου και προβολή του βραβευμένου στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ντοκιμαντέρ “Όταν αρχίζει το τραγούδι”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Πόθου και μουσική Πελίνας Ευαγγέλου.

 

Αφίσα συναυλίας

Αφίσα συναυλίας