Γενικά Νέα

Τα γιορτινά τους φόρεσαν για ακόμη μία φορά οι Σπέτσες και υποδέχθηκαν την καλύτερη εκδοχή του Spetses Mini Marathon που έγινε με μεγάλη επιτυχία για 9η φορά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Το μεγαλύτερο multisport event στην Ελλάδα στήριξε την ΑΜΥΜΩΝΗ στο πλαίσιο των παιδικών αγώνων.

Το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου χιλιάδες άνθρωποι από 42 διαφορετικές χώρες  ταξίδεψαν στις Σπέτσες και συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το 9ο Spetses Mini Marathon, βιώνοντας μία μοναδική αθλητική εμπειρία και τιμώντας το μότο της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή».

Στους παιδικούς αγώνες 500 μ. και 1000 μ., οι λιλιπούτειοι δρομείς τρέξανε για καλό σκοπό, για να ενισχύσουν την ΑΜΥΜΩΝΗ!

Για μία ακόμη χρονιά το Spetses Mini Marathon επιβεβαίωσε τη φήμη και την αξία του, με τις Σπέτσες να έχουν τις περισσότερες επισκέψεις από ποτέ γι’ αυτό το τριήμερο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την εκπληκτική διοργάνωση και να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη υποστήριξη, την Ιδρύτρια και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, η οποία έχει αγκαλιάσει με τόση ζεστασιά το έργο μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με τη συμμετοχή σας!