Γενικά ΝέαΔωρεές

Με ένα ευρύ φάσμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς, η αλληλεγγύη και η στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων αποτελούν διαχρονικές αξίες για τον Όμιλο ΟΤΕ. Μέσα από το «Πρόγραμμα Στήριξης ΜΚΟ για παιδιά» έχει ενισχύσει εδώ και 20 χρόνια το έργο δεκάδων φορέων που φροντίζουν παιδιά.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε τη χαρά να είναι σταθερά δίπλα μας, στηρίζοντας το έργο μας με χορηγίες, το συνολικό ύψος των οποίων ξεπερνά τις 100.000 €‎, για την υλοποίηση δράσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των παιδιών μας. Αξιοσημείωτη είναι η συνεισφορά του Ομίλου στις εγκαταστάσεις της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη», με την ευγενική χορηγία του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αντικατάσταση των κουφωμάτων και η διαμόρφωση της εισόδου της. Ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει να στηρίζει την Αμυμώνη και το 2020 με στόχο την κάλυψη παγίων λειτουργικών εξόδων των τεσσάρων προγραμμάτων της.

Πιστεύουμε βαθιά ότι η κοινωνική προσφορά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πολλαπλασιάζει την αξία της και μας δίνει όραμα για το μέλλον.

Η συνεργασία μας με τον Όμιλο ΟΤΕ αποτελεί σημείο αναφοράς για τον φορέα μας, καθώς είναι δίπλα μας διαχρονικά σε κάθε μικρό ή μεγάλο μας βήμα!