Τριήμερο 25ης Μαρτίου και στη Αμυμώνη τα παιδιά έκαναν δραστηριότητες εστιάζοντας στη διπλή εορτή και τα έθιμα της ημέρας!
Στο εργαστήριο του κυλικείου, οι εκπαιδευόμενοι μίλησαν για την κατανάλωση ψαριού και τον τρόπο παρασκευής του κατά το έθιμο. Μύρισαν και χρησιμοποίησαν υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του, όπως αλεύρι, αλάτι, πατάτες και σκόρδο.
Σε άλλα τμήματα, κεντρικό θέμα αποτέλεσε η ελληνική σημαία, έτσι τα παιδιά χειροτέχνησαν το σύμβολο του έθνους μας και το κράτησαν αναμνηστικό της ημέρας.
Η εβδομάδα έκλεισε με συζήτηση και την προβολή αποσπασμάτων από ελληνικές ταινίες με θέμα την επανάσταση!
Καλό τριήμερο!