Γενικά Νέα

Με αφορμή τη Συναυλία “Συμπερίληψη” για την ενίσχυση της Αμυμώνης, υποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά στο Κέντρο Ημέρας ΙΡΙΔΑ την αγαπημένη μας Ανδριάνα Μπάμπαλη μαζί με την ομάδα πίσω από τα Σπουδαία Events· τον Χρήστο Πανοηλία, τον Χάρη Ασλανίδη και τον Μανόλη Ριζικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μιλήσαμε για την Αμυμώνη και τα προγράμματα που λειτουργεί, καθώς και για όλα τα “σπουδαία”, μικρά και μεγάλα, που κατορθώνουν καθημερινά τα παιδιά μας. Η συνέχεια δόθηκε στην αίθουσα κοινωνικής μουσικοθεραπείας, όπου η κ. Πελίνα Ευαγγέλου, μουσικοθεραπεύτρια, μας μίλησε για τα Ονειρέματα, το μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αμυμώνη από την ίδια το 2009 και αποτελείται από τις εκπαιδευόμενες του Κέντρου Ημέρας Μαρία Πόθου, Μαριαλένα Θεοφανίδη και Καλλιώ Μαρτυρίδου. Τα Ονειρέματα μας ταξίδεψαν, μας συγκίνησαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Ανδριάνα επί σκηνής στις 2 Φεβρουαρίου!

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μαζί με τον Γιώργη Χριστοδούλου, τον Θοδωρή Τσάτσο και τα Ονειρέματα θα τραγουδήσουν στη Συναυλία “Συμπερίληψη” στις 2 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου Plus.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ