Γενικά Νέα

Κατάμεστος ο Σταυρός του Νότου, όχι μόνο από κόσμο αλλά και από συναισθήματα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στη “Συμπερίληψη”.

Μια sold out συναυλία για την ενίσχυση της Αμυμώνης!

Τι σημαίνει συμπερίληψη; Σημαίνει καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία να μοιράζονται τη σκηνή. Τα Ονειρέματα δίπλα στην Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Θοδωρής Τσάτσος δίπλα στον Γιώργη Χριστοδούλου. Συμπερίληψη σημαίνει όλοι μαζί στην ίδια γιορτή!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον Χάρη Ασλανίδη και τον Χρήστο Πανοηλία στη σκηνή να μας μιλάνε για την έμπνευση και την υλοποίηση των Σπουδαίων Events. Στη συνέχεια, μια από τις ΜΚΟ που συμμετείχαν στην πρώτη ψηφοφορία, η Εναλεία παρουσίασε το έργο της και αμέσως μετά ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα με τον καθηλωτικό Θοδωρή Τσάτσο σε νέα δικά του αλλά και παλαιότερα τραγούδια. Σειρά είχαν τα δικά μας “Ονειρέματα”, η Μαρία Πόθου, η Μαριαλένα Θεοφανίδη και η Καλλιώ Μαρτυρίδου με την μουσικοθεραπεύτρια που δημιούργησε το μουσικό σύνολο, κ. Πελίνα Ευαγγέλου. Τα “Ονειρέματα” μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν σε έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς. Ακολούθησε η απονομή βραβείου στην Πρόεδρο της Αμυμώνης, κ. Παρασκευή Μπέλλου, για το έργο του Συλλόγου η οποία το αφιέρωσε στους εργαζόμενους της Αμυμώνης. Τέλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια από τη μουσική τους πορεία και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

 

Ευχαριστίες:

Ευχαριστούμε θερμά τα Σπουδαία Events, τον Χρήστο Πανοηλία, τον Χάρη Ασλανίδη και τον Θοδωρή Παναγόπουλο για την πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν ένα ανοιχτό διαγωνισμό, στον οποίο το κοινό ψηφίζει τον φορέα τον οποίο θέλει να στηρίξει επικοινωνιακά και οικονομικά μέσα από για τη διοργάνωση μιας συναυλίας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ψήφισαν την Αμυμώνη στην πρώτη αυτή ψηφοφορία και έγιναν η αφορμή για τη διοργάνωση μιας τόσο ξεχωριστής συναυλίας, με τίτλο «Συμπερίληψη».

Τους τραγουδιστές και μουσικούς και ιδιαίτερα την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Γιώργη Χριστοδούλου που με τόση χαρά και αγάπη δέχτηκαν να τραγουδήσουν για την Αμυμώνη.

Τον Σταυρό Του Νότου και το προσωπικό της επιχείρησης για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

Για την επικοινωνία, ευχαριστούμε θερμά τηn ΕΡΤ, την Athens Voice, τον Sport FM, την ElCulture.gr, τον nevronas.gr και ιδιαίτερα τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία αυτή, τόσο επικοινωνιακά όσο και μέσα από την υποστήριξη του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που δώσατε το παρόν στη μοναδική αυτή συναυλία για την Αμυμώνη!