Γενικά ΝέαΗ Αμυμώνη νικήτρια του διαγωνισμού των Σπουδαίων Events!

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας των Σπουδαίων Events. Μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές, η Αμυμώνη επικράτησε σε αυτό το ντέρμπι έμπνευσης!

Τα Σπουδαία Events είναι μία σειρά από συναυλίες και πολιτιστικές δράσεις που σκοπό έχουν τη χρηματοδότηση και την επικοινωνιακή στήριξη δράσεων που εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η πρώτη συναυλία, στην οποία όλοι οι φορείς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό θα παρουσιάσουν το έργο τους και της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Προγράμματος της Πρώιμης Παρέμβασης της Αμυμώνης.

Με κάθε 1000 ευρώ που θα συγκεντρωθούν:

• 10 βρέφη μέχρι 2 ετών με οπτική αναπηρία θα λάβουν εκπαιδευτικές συνεδρίες,

• Πάνω από 40 άτομα του κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντος του βρέφους θα λάβουν υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής,

• 2 σχολικές τάξεις (σε προσχολικά πλαίσια ή σε ειδικά σχολεία) όπου φοιτούν παιδιά με προβλήματα όρασης θα συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις ενσωμάτωσης,

• Πάνω από 20 μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους θα καθοδηγηθούν ως προς τις αναγκαίες τροποποιήσεις/βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν ώστε το περιβάλλον της τάξης να γίνει φιλικό προς το παιδί με αναπηρία αλλά και το κοινωνικό περιβάλλον να αποκτήσει ευαισθησία και αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα σπουδαία γίνονται κάθε μέρα, μέσα από το έργο όλων των φορέων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σπουδαία Events για την πρόσκληση συμμετοχής στον διαγωνισμό και κυρίως όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας!