Γενικά ΝέαΔράσεις

Τα Σπουδαία Events παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο:

«Συμπερίληψη»

Μια μουσική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση της “Αμυμώνης, στην οποία καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία μοιράζονται την σκηνή για να γίνει προφανές πως στην τέχνη δεν χωρούν αποκλεισμοί. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν μουσικά σε έναν κόσμο που η ζωή πρωταγωνιστεί και οι φυσικοί περιορισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

Τα Σπουδαία Events αποτελούν μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι καλές προθέσεις με την καλή τέχνη. Η συναυλία προέκυψε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, στην οποία η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε πως θα επιθυμούσε να γίνει μία εκδήλωση για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση της Αμυμώνης.

Η Αμυμώνη ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και η ίδρυση της οφείλεται στην έλλειψη οποιουδήποτε πλαισίου για παιδιά με τυφλότητα και πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι 6 ΜΚΟ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό των Σπουδαίων Events, θα μιλήσουν για την δράση τους και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε κάποιος να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους. Οι συμμετέχουσες ΜΚΟ είναι οι: ΑΜΥΜΩΝΗ | PRAXIS | ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ | ΕΝΑΛΕΙΑ | ΔΙΟΤΙΜΑ | DOGS’ VOICE.

 

 

Σας καλούμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία!

 

Με μια ματιά:


«Συμπερίληψη» | Μουσική παράσταση για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες – H Αμυμώνη

Σταυρός του Νότου – Club

Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή 14, Αθήνα 117 45

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 21 0923 9031

www.stn.gr

Ημερομηνία: 02 Φεβρουαρίου 2020

Event στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/751598518684087/

Προπώληση Εισιτηρίων:

 Viva.gr και στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης (Πρώην Αμερικανική Βάση, Ελληνικό) 

Ελάχιστη προτεινόμενη ενίσχυση:

7€

Πρωτοβουλία, Διοργάνωση και Επικοινωνία:

Σπουδαία Events | www.Spoudaia.gr