Από το 1993 είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί ή ενήλικα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες καθώς και στις οικογένειές τους, προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε τους ανάγκη δια βίου. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, μένουμε δίπλα τους και δε χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Έλα να το φτιάξουμε μαζί!

  • Οικονομική Ενίσχυση

Μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα δωρεών μας μπορείς να επιλέξεις το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης που επιθυμείς και να ολοκληρώσεις τη δωρεά σου είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μόλις λάβουμε τη δωρεά σου, θα σου στείλουμε την απόδειξη είσπραξής της καθώς και μια ευχαριστήρια επιστολή. Κάνε μια δωρεά σήμερα.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9301720810005081071696802
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR2601100860000008661397367
EUROBANK: GR3202601750000470200508247
ALPHA BANK: GR5801403860386002002002443

  • Κάλυψη αναγκών σε είδος

Κάθε μέρα, μέσα από τις τέσσερις δομές μας παρέχουμε εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Οι ανάγκες που προκύπτουν από τη λειτουργία των δομών μας είναι καθημερινές και συνεχείς. Κάθε ανάγκη μπορεί να καλυφθεί είτε με δωρεά του είδους που χρειαζόμαστε, είτε με δωρεά του αντίστοιχου ποσού μέσα από τη φόρμα δωρεών μας. Κάθε δωρεά που λαμβάνουμε, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αντιμετωπίζεται με τον μέγιστο σεβασμό.

  • Εθελοντισμός

Αν θέλεις να βοηθήσεις στο έργο της Αμυμώνης και μπορείς να προσφέρεις λίγο από τον χρόνο σου, έλα κι εσύ στην ομάδα μας! Γίνε Εθελοντής.

  • Αγορές από το e-shop μας

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις στους φίλους σου ή στον εαυτό σου, μπορείς να επιλέξεις το e-shop των Φίλων της Αμυμώνης, στο οποίο διατίθενται τα περίτεχνα και χειροποίητα προϊόντα που δημιουργεί το Εργαστήριό μας. Κάνε τις αγορές σου από το e-shop μας.

  • Μπομπονιέρες γάμου ή βάφτισης

Το Εργαστήρι της Αμυμώνης δημιουργεί τα πιο όμορφα σχέδια για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Δες τη συλλογή.

  • Φιλοξενία κουμπαρά της Αμυμώνης σε εκδηλώσεις

Ο κουμπαράς της Αμυμώνης μπορεί να τοποθετηθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μυστήρια γάμου και βάπτισης και σε άλλες τελετές. Συνοδεύεται από ενημερωτικά έντυπα του φορέα και φακελάκια. Με το πέρας της αποσφράγισης παραδίδεται αναλυτική λίστα των δωρητών στην οικογένεια και απόδειξη είσπραξης μαζί με ευχαριστήρια επιστολή στον κάθε δωρητή.

  • Μέσω του YouBeHero

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος προς εσάς! Μέσα από τις online αγορές σου μπορείς να γίνεις ένας Ήρωας ή μια Ηρωίδα της Αμυμώνης! Κάνε την εγγραφή σου εδώ: https://youbehero.com/gr/cause/amimoni