• Οικονομική Ενίσχυση
  Μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα δωρεών μας μπορείς να επιλέξεις το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης που επιθυμείς και να ολοκληρώσεις τη δωρεά σου είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Μόλις λάβουμε τη δωρεά σου, θα σου στείλουμε την απόδειξη είσπραξής της καθώς και μια ευχαριστήρια επιστολή. Κάνε μια δωρεά σήμερα.
 • Εθελοντισμός
  Αν θέλεις να βοηθήσεις στο έργο της Αμυμώνης και μπορείς να προσφέρεις λίγο από τον χρόνο σου, έλα κι εσύ στην ομάδα μας! Γίνε Εθελοντής.
 • Αγορές από το e-shop μας
  Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις στους φίλους σου ή στον εαυτό σου, μπορείς να επιλέξεις το e-shop των Φίλων της Αμυμώνης, στο οποίο διατίθενται τα περίτεχνα και χειροποίητα προϊόντα που δημιουργεί το Εργαστήριό μας. Κάνε τις αγορές σου από το e-shop μας.
 • Μπομπονιέρες γάμου ή βάφτισης
  Το Εργαστήρι της Αμυμώνης δημιουργεί τα πιο όμορφα σχέδια για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Δες τη συλλογή.
 • Φιλοξενία κουμπαρά της Αμυμώνης σε εκδηλώσεις
  Ο κουμπαράς της Αμυμώνης μπορεί να τοποθετηθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μυστήρια γάμου και βάπτισης και σε άλλες τελετές. Συνοδεύεται από ενημερωτικά έντυπα του φορέα και φακελάκια. Με το πέρας της αποσφράγισης παραδίδεται αναλυτική λίστα των δωρητών στην οικογένεια και απόδειξη είσπραξης μαζί με ευχαριστήρια επιστολή στον κάθε δωρητή.