• Οικονομική υποστήριξη
  Μπορείτε να συμβάλλετε στην υλοποίηση του έργου μας κάνοντας μια δωρεά στο Σύλλογό μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας δωρεών με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9301720810005081071696802
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR2601100860000008661397367
  EUROBANK: GR3202601750000470200508247
  ALPHA BANK: GR5801403860386002002002443

 • Υποστήριξη με παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών
  Πέρα από την οικονομική υποστήριξη για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των προγραμμάτων μας, υπάρχουν διάφορες λοιπές ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε σε καθημερινή βάση, όπως ενδεικτικά, τρόφιμα, καύσιμα, αναλώσιμα είδη και εξοπλισμό γραφείου, στις οποίες μπορείτε να συνεισφέρετε.
  Κάθε δωρεά που λαμβάνουμε, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αντιμετωπίζεται με τον μέγιστο σεβασμό.
 • Υποστήριξη συγκεκριμένων αναγκών, δράσεων, προγραμμάτων, έργων ή εκδηλώσεων
  Αυτού του είδους η υποστήριξη είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την βιωσιμότητα, όσο και για την ανάπτυξη της Αμυμώνης. Η χρηματοδότηση μπορεί να αφορά συγκεκριμένο πρόγραμμα ή όλα τα προγράμματα για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, επισκευών ή αγοράς εξοπλισμού. Επίσης, μπορεί να αφορά τη διενέργεια συγκεκριμένης δράσης, έργου ή εκδήλωσης.
 • Φιλοξενία κουμπαρά της Αμυμώνης σε επιχειρήσεις
  Ο κουμπαράς της Αμυμώνης τοποθετείται σε εμφανές σημείο της επιχείρησης και ανά τρίμηνο αποσφραγίζεται και καταμετράται το περιεχόμενο. Με το πέρας της καταμέτρησης παραδίδεται η σχετική λίστα στην επιχείρηση, απόδειξη είσπραξης και ευχαριστήρια επιστολή.
 • Φιλοξενία Bazaar
  Κάθε χρόνο, Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι το εργαστήρι μας δημιουργεί τις πιο όμορφες συλλογές. Τα Bazaars μας δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό της εταιρείας να στηρίξει το έργο μας αγοράζοντας δώρα για αγαπημένα πρόσωπα.
 • Εταιρικά Δώρα
  Το Εργαστήρι της Αμυμώνης δημιουργεί εταιρικά δώρα σύμφωνα με το προφίλ κάθε εταιρείας για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.
 • Διενέργεια εθελοντικής δράσης
  Η συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας σε μια εθελοντική δράση έχει διττό στόχο. Αφενός τη συνδρομή σας στο έργο μας, αφετέρου την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης των εργαζομένων της εταιρείας.
 • Ανταποδοτικά Οφέλη
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με την πολιτική ανταποδοτικών οφελών του Συλλόγου μας.

Δείτε τους χορηγούς μας https://amimoni.gr/chorigoi/