• Το 2022 η Αμυμώνη έλαβε δύο Βραβεία από το 5ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Voluntary Action” 2022, που διοργάνωσε το Skywalker,gr:

Silver στην κατηγορία “Παιδιά & Οικογένεια” για την αποτελεσματική δράση τη; Αμυμώνης που προάγει την αξία της οικογένειας, προστατεύει ευάλωτες οικογένειες, αγέννητα παιδιά, παιδιά,  γονείς, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες και υποστηρίζει την  υιοθεσία, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά.

Bronze στην κατηγορία “ΑμεΑ” για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, αναδεικνύοντας και αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους και διασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείρισή τους εντός του κοινωνικού συνόλου.

 

  • Το 2019 η Αμυμώνη έλαβε Βραβείο Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate and Business Communications) στην Τελετή Απονομής των «Corporate Affairs Excellence Awards» που διοργανώνονται από τον τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της ΕΕΔΕ, καθώς και μία Ειδική Διάκριση που αφορά στην Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs), για τη Δημιουργία της Πρότυπης Παιδικής Χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης & πρόσθετες αναπηρίες.

 

  • Το 2018 η Αμυμώνη έλαβε Τιμητικό Βραβείο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της πρώτης και Πρότυπης Παιδικής Χαράς στην Ελλάδα για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, στην Τελετή Απονομής των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS) που διοργάνωσε για 9η χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

 

  • Το 2015 η Αμυμώνη βραβεύτηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Νησίδες Ποιότητας 2015», βραβείο που δίνεται κάθε 2 χρόνια από την Κίνηση Πολιτών & το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.